Overflader

Scroll to explore

Messing

Messingens levende natur gør det til et af de få materialer, der kun bliver smukkere med tiden. Yndefuldt udvikles en smuk patina måned efter måned. Denne patina fortæller historien om det liv, der leves omkring armaturet, og med tiden fremstår den som bløde penselstrøg på overfladen. Messingens tilstedeværelse giver et beroligende og varmt udtryk, som let tilpasser sig de fleste boligindretninger. Den patinerede messings tidløse appel er et vidnesbyrd om et kvalitetsmateriale, der er skabt til at holde i mange generationer. Den forbliver klassisk, men aldrig forældet. Massiv messing er desuden utrolig holdbar, korrosionsbestandig og har antibakterielle egenskaber.

Se vores vejledning for vedligeholdelse af messingoverflader herunder.

Bruneret messing

Den traditionsbundne brunering af messing tilfører et unikt udtryk til det klassiske materiale. Med sin dybe farve og taktile effekt forstærker den brunerede overfladebehandling messingens rå karakter. Patineringen af det brunerede messing udvikles over tid, hvor materialet ældes med elegance og bærer præg af berøring. Vores smukke brunerede messingoverflade er håndbehandlet på et værksted nord for København. Ingen to overflader er ens, og deres individuelle træk og detaljer gør hver overflade unik.

Se vores vejledning for vedligeholdelse af brunerede messingoverflader herunder.

Krom

Kroms lysende og klare tone formidler en følelse af renhed og arkitektonisk raffinement, der gør den til en iøjnefaldende tilføjelse til moderne interiør. Krom har en blank og fejlfri overflade. Den skinnende, spejlblanke effekt opnås ved elektrogalvanisering, hvor alle armaturets dele nøje dyppes i overfladebehandlingen. Resultatet er et modstandsdygtigt og utroligt holdbart produkt, der er særligt modstandsdygtigt over for ridser og korrosion.

Se vores vejledning for vedligeholdelse af kromoverflader herunder.

Nikkel

Nikkels varme, klare tone skaber et elegant og tidløst udtryk, tilbyder en varmere dimension til armaturet og dets omgivelser. Nikkel har en blank og fejlfri, men dog varmere, overflade, sammenlignet med krom. Ligesom med krom, opnås den skinnende, spejlblanke effekt ved elektrogalvanisering, hvor alle armaturets dele nøje dyppes i overfladebehandlingen. Resultatet er et modstandsdygtigt og utroligt holdbart produkt, der er særligt modstandsdygtigt over for ridser og korrosion.

Se vores vejledning for vedligeholdelse af nikkel overflader herunder.