Vintage Repair Shop

TONI Vintage Repair Shop

TONI Copenhagen stammer fra en tid i historien, hvor ting blev fremstillet til at kunne blive repareret. Aldrig kasseret. Med det materialistiske overforbrug, der i disse år når kritiske højder, er dette blevet mere relevant end nogensinde for vores mission og selvforståelse.

Bygget til at kunne repareres

I en tid hvor fascinationen af 'det nye' distraherer os fra at se skønheden i det oprindelige håndværk, har TONI Copenhagen i over et århundrede troet på vigtigheden i at kunne reparere egne produkter. TONI Vintage Repair Shop er realiseringen og fortsættelsen af denne ambition.

"TONI Vintage Repair Shop er ikke blot en naturlig del af brandets DNA, det er også et modsvar til samfundets dominerende brug-og-smid kultur. Ægte skønhed findes ikke kun i det fysiske produkt, men også i de historier, der knytter sig til produktet. Vores mål er at skabe design til glæde for generationer. Med TONI Vintage Repair Shop kan kunderne forlænge levetiden for deres TONI-armaturer."

- Mark Christensen, CEO af TONI Copenhagen

Missionen

Med TONI Vintage Repair Shop giver vi vores kunder mulighed for at få istandsat armaturer, der har brug for ekstra opmærksomhed og pleje. Initiativet bygger på tre principper:

Ekseptionelt håndværk
TONI Copenhagens håndværkere har mere end 30 års erfaring i at fremstille, forarbejde og reparere armaturer.

Bevaring af minder
Der er ofte mange minder knyttet til produkter, der har været en fast del af hverdagen i årtier. Bevarer disse minder ved at besøge værkstedet fremfor at erstatte armaturet med et nyt.

Samvittighedsfuldt forbrug
Ved at vælge reparation frem for udskiftning vælger man en mere bæredygtig løsning.

Hvordan fungerer det?

TONI Vintage Repair Shop er tilgængelig for alle efter aftale.

Kontakt vores team på s@toni.dk med en detaljeret beskrivelse af problemet. Medbring venligst ​​armaturet type, hvis muligt batterikroppen, samt billeder. Vores team vender tilbage med et tilbud.

Produkter kan sendes med posten eller afleveres efter aftale på vores værksted på Frederiksberg. 

Besøg os

Lokation
TONI Copenhagen
Lykkesholms Allé 11a
1902 Frederiksberg C
Denmark

Pris
Afhænger af opgavens omfang 

+45 36 70 14 22
Telefon: Mandag – Torsdag, fra 9:00 – 14:00