01_b22ffc75-c247-490e-a28c-8007e214b5e6-TONI Copenhagen

The Darling

Scroll to explore

En ekstraordinær hoteloplevelse i København

Uffe Buchard og Jens Løkke har med The Darling skabt en enestående designoplevelse i hotelform, centralt placeret i hjertet af den historiske del af København. Stedet er kurateret med det ypperligste, som dansk design og samtidskunst har at byde på, hvilket resulterer i en charmerende, sanselig og eksklusiv stemning i alle hjørner og kroge af The Darling.

På badeværelset er gæsterne omgivet af håndmalede fliser, der lyser rummet op i en beroligende, grøn tone, som danner en elegant kontrast til det snedkererede badeværelsesmøbel, lampeklassikere og Christiansborg-armaturet, der pryder både håndvasken og bruseren på badeværelset i en bruneret overflade.

Spisestuen ligger i hjertet af den bolig, der udgør det lille hotel i Københavns centrum. Herfra kan du nyde smukke kig igennem stedets leverum og er samtidig omgivet af kunst og gennemført design i alle retninger. Der er kræset for detaljen, så alle sanser synes at blive stimuleret på samme tid.

Intet hjem er fuldendt uden et godt køkken. The Darling har skabt et moderne køkkenrum, der emmer af lige dele gennemført æstetik og gedigen hygge. Et varmt strejf kommer til udtryk i køkkenets fronter, der er skabt af Københavns Møbelsnedkeri i røget eg. Håndvasken er udstyret med Christiansborg-grebet, som med en bruneret overflade falder smukt i synk med rummets helhed.