Toni_DragsholmSlot_MarieLouiseMunkegaard_12_1-TONI Copenhagen

Dragsholm Slot

Scroll to explore

En historisk hoteloplevelse

Blot en time fra de pulserende byliv i København og Aarhus, blandt grønne marker på den nordvestsjællandske kyst, findes det idylliske Dragsholm Slot.

Gennem 800 år har krige raset, adelen giftet sig og prominente fanger blevet ført tværs over den brolagte slotsgård på dette historiske sted.

Toni_DragsholmSlot_MarieLouiseMunkegaard_11_1-TONI Copenhagen

I dag fungerer Dragsholm Slot som et særpræget historisk hotel, der udover dets anerkendte restauranter også fungerer som kursus- og konferencecenter.

Slottets gæster kan lade freden sænke sig over dem i de herskabelige omgivelser, hvor æstetik, historie og håndværk går hånd i hånd. Blandt andet, kan de lade sig forkæle med et varmt bad under Christiansborg-bruseren på hotellets barokinspirerede værelser.

Toni_DragsholmSlot_MarieLouiseMunkegaard_07_1-TONI Copenhagen
Toni_DragsholmSlot_MarieLouiseMunkegaard_10_1-TONI Copenhagen

Ligesom på mange andre historiske slotte i Danmark, huser Dragsholm Slot samtlige Christiansborg-armaturer i messing, hvis naturlige og smukke patina agerer som metafor for stedets mange hundrede års iboende historie.

Toni_DragsholmSlot_MarieLouiseMunkegaard_06_1-TONI Copenhagen

Under hvidkalkede hvælvinger og med ild i pejsen, gemmer sig en Michelin-oplevelse i kælderen, hvis æstetik og udtryk er intakt med slottets rødder.

En mere enkel servering kan nydes i en af Dragsholms nyere restauranter, hvor finesse, naturen og lokale råvarer skaber sammenhæng for både maden og indretningen i restauranterne.

Toni_DragsholmSlot_MarieLouiseMunkegaard_01-TONI Copenhagen

Med sans for gammelt håndværk og historiske tilberedninger, er filosofien for slottets køkken baseret på urter fra slottets egen urtehave, samt sæsonens lokale grøntsager fra Lammefjorden og omliggende skov, marker og strand.